Jau izsenis kāzu svinēšana saistās ar bagātīgi klātiem galdiem. Rudens pusē, kad apcirkņi pildās ar ievākto ražu un nekā netrūkst, ir labākais laiks varenajiem godiem. Mūsdienās ēdiena loma ir mainījusies, tai nav tikai primārais uzdevums sniegt sāta sajūtu un saturēt augstu kaloriju līmeni, bet radīt aromātu, garšu un vizuālā baudījuma kokteili.
Gatavojoties kāzām, mums liktenīga bija sastapšanās ar Annu un Māru — jaunām, radošām personībām, kuras stundām sarunājās par ēdienu un tā gatavošanu. Kopā viņas radīja unikālu kāzu galda simfoniju: ar atsvaidzinošu prelūdiju, garšu un krāsu piesātinātu pamatdaļu un izsmalcinātu nobeigumu. Grāmatā varēsiet ielūkoties šīs garšīgās simfonijas partitūrās.
Gatavojoties kāzām, mums liktenīga bija sastapšanās ar Annu un Māru — jaunām, radošām personībām, kuras stundām sarunājās par ēdienu un tā gatavošanu. Kopā viņas radīja unikālu kāzu galda simfoniju: ar atsvaidzinošu prelūdiju, garšu un krāsu piesātinātu pamatdaļu un izsmalcinātu nobeigumu. Grāmatā varēsiet ielūkoties šīs garšīgās simfonijas partitūrās.
1. no 28 | nākamā → |