SIA "Alma-Sinta"

Ieteikt
 1

“Chili sin carne” – sarkanās pupiņas bez gaļas

Sastāvdaļas:
1/2 gl. sausu sojas granulu vai 1 gl. samaltu svaigu šampinjonu, gaišā sojas mērce, 1 sīpols, 1 gl. novārītu vai konservētu sarkano pupiņu, 1 sarkanā paprika, 3 svaigi tomāti, tomātu mērce, ķiploka daiviņa, svaigs čili, šķipsniņa kumina vai malta koriandra (vai abu), lauru lapa, augu eļļa, ūdens vai dārzeņu buljons pēc vajadzības, pēc vēlēšanās – konservēta vai saldēta kukurūza.
Sojas granulas aplej ar verdošu ūdeni, pievieno sojas mērci, ļauj uzbriest. Tad notecina šķidrumu un karstā eļļā īsu brīdi apcep. (Ja izmanto sēnes, tās apcep uzreiz, pārlejot ar sojas mērci).
Sīpolu nomizo, sagriež 4 daļās, tad strēmelēs. Papriku un svaigo čili iztīra, sagriež strēmelēs. Tomātus nomizo, sagriež daiviņās.
Katlā lej eļļu, apcep kuminu un koriandru, tad pievieno čili, lauru lapu un sīpolu. Maisot cep, tad pievieno papriku, apcep. Pievieno notecinātas pupiņas, ķiploku, tomātus, kukurūzu, sautē apmēram 5-8 min., līdz paprika mīksta. Tad pievieno apcepto soju vai šampinjonus, tomātu mērci, ūdeni, ja nepieciešams. Samaisa, vēl dažas minūtes uzsilda.

Avots: http://www.vegetarisms.lv/chili-sin-carn…

Mūsu veikalā SOJAS GRANULAS 100g - 0,36 Ls

iepriekšējā8. no 8

Receptes - veģetāri ēdieni

Ievietoja: SIA "Alma-Sinta" 24. apr 2013 19:36

3 cilvēkiem patīk

Citas šīs lapas galerijas