Konkurss noslēdzies!
1 attēls • 29. jan 2015 17:09
Šīs dienas konkurss noslēdzies! Paldies ikvienam, kas piedalījās! Pareizā atbilde uz konkursa jautājumu ir: šī maltīte Tev izmaksās 2,37 eiro. Šoreiz dāvanu grozu ar RIMI Basic produktiem savā īpašumā iegūst Mārīte Seržante (ex Mikazāne)! Apsveicam, Mārīte! Lūgums sazināties ar mums, lai precizētu balvas saņemšanas kārtību.
Ja vēlies šovakar pagatavot šo maltīti, lūk, arī recepte:
RĪSI AR CEPTU...VairākŠīs dienas konkurss noslēdzies! Paldies ikvienam, kas piedalījās! Pareizā atbilde uz konkursa jautājumu ir: šī maltīte Tev izmaksās 2,37 eiro. Šoreiz dāvanu grozu ar RIMI Basic produktiem savā īpašumā iegūst Mārīte Seržante (ex Mikazāne)! Apsveicam, Mārīte! Lūgums sazināties ar mums, lai precizētu balvas saņemšanas kārtību.
Ja vēlies šovakar pagatavot šo maltīti, lūk, arī recepte:
RĪSI AR CEPTU SIĻĶES FILEJU
Pagatavošanas laiks: 15 - 20 minūtes
Porciju skaits: 2 porcijas
Nepieciešams:
• Rīsi Rimi Basic - 200 g
• Siļķe Rimi Basic - 1 pac.
• Sāls un pipari - pēc garšas
• Kviešu milti Rimi Basic - 1 sauja (panēšanai)
1. Noskalo rīsus tekošā ūdenī vai bļodā, mainot ūdeni vairākas reizes;
2. Tējkannā uzvāri ūdeni;
3. Katliņā ber rīsus un šķipsniņu sāls, pievieno uzvārīto ūdeni, lai tas pārsegtu rīsus 1- 2 cm;
4. Katlā ar vāku uz lēnas uguns vāri rīsus 10 - 15 minūtes;
5. Pēc tam noņem katlu no uguns, atstāj rīsus katlā vēl vismaz 5 minūtes, lai tie piebriest;
6. Izņem siļkes filejas no iepakojuma un nosusini uz papīra dvieļa;
7. Apviļā siļķes filejas no abām pusēm miltos, cep uz pannas, kamēr veidojas zeltaini brūna garoziņa;
8. Rīsus pasniedz ar siļķes filejām, pievienojot savu iecienītāko mērci.
Aikāgaršo padoms!
Cepta siļķe ar rīsiem fantastiski garšos ar dažādām tomātu mērcēm vai mērcēm, kas gatavotas uz majonēzes bāzes.
-