Pagatavo lielisku cepeti!
1 attēls • 12. dec 2014 17:59
Vai zināji, ka viens no garda svētku cepeša priekšnoteikumiem ir pareizi izvēlēta cepšanas temperatūra? Ja vēlies, lai cepetis vienmēr izdotos lielisks, rūpīgi seko līdzi cepšanas temperatūrai un laikam. Gatavojot cūkgaļu, vesels svaigs šķiņķis, 4,5–6,4 kg jācep 150 grādos, rēķinot 20-22 minūtes uz katriem 500 g. Savukārt muguras karbonāde, 1,3–2,3 kg jācep 175 grādos rēķinot 20 – 22 minūtes uz ka...VairākVai zināji, ka viens no garda svētku cepeša priekšnoteikumiem ir pareizi izvēlēta cepšanas temperatūra? Ja vēlies, lai cepetis vienmēr izdotos lielisks, rūpīgi seko līdzi cepšanas temperatūrai un laikam. Gatavojot cūkgaļu, vesels svaigs šķiņķis, 4,5–6,4 kg jācep 150 grādos, rēķinot 20-22 minūtes uz katriem 500 g. Savukārt muguras karbonāde, 1,3–2,3 kg jācep 175 grādos rēķinot 20 – 22 minūtes uz katriem 500 g.
Un atceries - labi ceptas cūkgaļas iekšējā temperatūra ir 85 grādi.