◄RECEPES UN JOKI►

Ieteikt

Pagatavošana:
Vispirms sagatavojam masu bezē cepumiem. Saputojam olu baltumus ar šķipsniņu sāls, tad tuprinot putot, pakāpeniski pievienojam cukuru.
Ar karotīti masu uzliekam nepielās piciņās uz cepamā papīra un cepam 100 grādos 1 stundu, krāsnī atdzesējam.

Kamēr bezē cepās. Sākam kārtot desertu.
Deserta trauku izklājam ar rupji sadrupinātiem cepumiem, pieaugušajiem var pārliet cepumus ar liķieri.
Tad saputojam saldo krējumu, pievienojot cukuru un kakao pēc garšas. Cepumus pārklājam ar saputoto putukrējumu.
Virs putukrējuma kārtojam šķēlītēs sagrieztas konservēto persiku pusītes. Tad liekam svaigas vai saldētas atlaidētas ogas. Virs ogām liekam pašceptos bezē. Virs bezē liekam stingri saputotu saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru. Pa virsu uzrīvējam šokolādi.

Gards deserta kārtojums gatavs!

iepriekšējā16. no 83nākamā

BEZĒ, OGU UN PUTUKRĒJUMA KĀRTOJUMS

Ievietoja: ◄RECEPES UN JOKI► 28. jūl 2013 11:35

Citas šīs lapas galerijas