Galerija 01.10.2019
1 attēls • 2. okt 2019 09:21
Vai esat gatavi netradicionāli pagatavot ierasto rīta olu kulteni? Pamēģiniet izcept šakšuku!🍅🍳
🔹 Pannā apcep ķiplokus un asos piparus.
🔹 Kad parādās aromāts, pievieno smalki sagrieztus tomātus un cep 10 minūtes.
🔹 Tad pievieno cukuru un sāli
🔹 Kad mērce ir gatava, centrā izveido padziļinājumu un tur iesit olas.
🔹 Uzber sāli, piparus un cep līdz gatavībai.
☝Svarīga nianse, jācept tā, lai olbal...VairākVai esat gatavi netradicionāli pagatavot ierasto rīta olu kulteni? Pamēģiniet izcept šakšuku!🍅🍳
🔹 Pannā apcep ķiplokus un asos piparus.
🔹 Kad parādās aromāts, pievieno smalki sagrieztus tomātus un cep 10 minūtes.
🔹 Tad pievieno cukuru un sāli
🔹 Kad mērce ir gatava, centrā izveido padziļinājumu un tur iesit olas.
🔹 Uzber sāli, piparus un cep līdz gatavībai.
☝Svarīga nianse, jācept tā, lai olbaltums kļūtu blīvs, bet dzeltenums nepārvilktos ar plēvīti.
🥨 Pasniedz ar lavašu vai sausiņiem.