Biogrāfija

Par grupas dzimšanas brīdi tiek uzskatīts 1998.gada sākums. BRUTE CHANT izveidoja Jānis Aizkalns(ģitāra, balss), Dainis Kriķis(bass) un Dzintars Vīksna(bungas). Šādā sastāvā 1999.gada februārī studijā G.E.M. tika ierakstīts grupas demo "defect god", kurš saņēma augstu novērtējumu gan vietējā, gan ārzemju presē, kā arī no publikas un mūzikas ekspertiem. Tā paša gada pavasarī kā ceturtais dalībnieks trijotnei pievienojās Sandis Korps, kurš ieņēma vietu pie mikrofona. No šī brīža BRUTE CHANT sāka intensīvu koncertdarbību un paralēli sacerēja dziesmas jaunam albumam.

Grupa ir spēlējusi daudzos pašmāju pasākumos kā arī tādos Latvijas mēroga festivālos kā "Sinepes un Medus", kur BRUTE CHANT izcīnīja "Lielo Sinepju balvu", "Nakts bez zvaigznēm", "Mēs tornim" u.c.
2000.gada rudenī studijā G.E.M. tika ierakstīts jauns grupas albums - "KILLER each of you", kam sekoja albuma prezentācijas tūre pa Latviju, Vāciju un Čehiju. Albums ir izdots CD un kasetes formātā.

2002.gads grupai sākās ar izmaiņām sastāvā - par vokālistu tika uzaicināts Vairis Kvēps, bet par otru ģitāristu kļuva Aleksandrs Lomašonoks.
Drīz grupu pameta Dzintars Vīksna un viņa vietu īslaicīgi ieņēma Reinis Reķis.
Neilgi pēc tam BRUTE CHANT izjuka.

Dalībnieki

Dainis

bass/balss

Jānis

ģitāra/balss

TOP dziesma

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam