Galerija 31.08.2023
2 attēli • 31. aug 2023 10:12
“Mājas Viesa” virtuve
Kristīnes Vilkas receptes
Trifeļu dārza vasaras gaspačo ar brinzu un trifeļu eļļu
6 personām
👉Sastāvdaļas
500 g gatavu, sulīgu tomātu,
300 g gurķu,
300 g paprikas,
300 g brinzas,
pipari un sāls pēc garšas.
👉Gatavošana
Tomātus noblanšē, samaļ blenderī un atdzesē. Gurķus, papriku un brinzu smalki sakapā vai samaļ smalcinātājā, pievieno tomātiem un kārtīgi s...Vairāk“Mājas Viesa” virtuve
Kristīnes Vilkas receptes
Trifeļu dārza vasaras gaspačo ar brinzu un trifeļu eļļu
6 personām
👉Sastāvdaļas
500 g gatavu, sulīgu tomātu,
300 g gurķu,
300 g paprikas,
300 g brinzas,
pipari un sāls pēc garšas.
👉Gatavošana
Tomātus noblanšē, samaļ blenderī un atdzesē. Gurķus, papriku un brinzu smalki sakapā vai samaļ smalcinātājā, pievieno tomātiem un kārtīgi samaisa. Pasniedz ar trifeļu eļļu.
👉 24. augusta numura rakstā atradīsiet arī recepti “Panna cotta” ar ogām, balto šokolādi un trifeļu mērci! #receptes #mājasviesis #trifeles