Galerija 17.01.2022
3 attēli • 17. jan 2022 10:56
Labas lietas notiek arī ārpus Rīgas. Ar šiem šefpavāra Valtera Zirdziņa vārdiem sākam jaunu "Mājas Viesa" sadaļu, kurā gada garumā bez metropoles kņadas un steigas katru mēnesi viesosimies kādā kārdinošā Latvijas ēstuvē. Runāsimies ar profesionāliem šefiem par dzīvi un ēdiena gatavošanas burvību, mēģināsim izvilināt pa kādam noslēpumam un apgūsim vismaz pāris viņu receptes. Būs gardi!
V...VairākLabas lietas notiek arī ārpus Rīgas. Ar šiem šefpavāra Valtera Zirdziņa vārdiem sākam jaunu "Mājas Viesa" sadaļu, kurā gada garumā bez metropoles kņadas un steigas katru mēnesi viesosimies kādā kārdinošā Latvijas ēstuvē. Runāsimies ar profesionāliem šefiem par dzīvi un ēdiena gatavošanas burvību, mēģināsim izvilināt pa kādam noslēpumam un apgūsim vismaz pāris viņu receptes. Būs gardi!
Viens no Latvijas spožākajiem šefpavāriem, kas teju deviņus gadus ar saviem gastronomijas meistardarbiem lutināja Valtera restorāna viesus Vecrīgā, nu rosās pie picu krāsns Ķesterciemā. Šokējoši? Nē, nobrieduša un par sevi pārliecināta cilvēka lēmums. Ciemojamies pie Valtera Zirdziņa.
Pirmajās nedēļās kopš atvēršanas apmeklētāji braukuši strīpām vien, tāpēc, lai tiktu pie galdiņa, nācies gaidīt pat rindā. Ļaudis ierodas ar auto, nāk kājām un pat atjāj uz zirgiem no tuvējā Plieņciema!
👉Visu rakstu lasiet žurnāla 6. janvāra numurā!