Ar pākstīm vārītas cūku pupas (4 personām)
Sastāvdaļas:1 kg nelobītu cūku pupu, 1 l kefīra, rūgušpiena vai paniņu, sāls
Pagatavošana: cūku pupas ar visām pākstīm liek lielā katlā, pārlej uzvārītu ūdeni, lai pupas būtu pārklātas, pievieno sāli un vāra aptuveni pusstundu, līdz pupas mīkstas (lai pārliecinātos, ka tas tiešām tā, jāatver kāda pāksts). Gatavas pupas nokāš un liek bļodā.
Katrs ēdājs savā šķīvī pupas izloba, ja nepieciešams, vēl pārkaisa sāli vai pārlej ar skābu krējumu. Klāt piedzer kefīru, rūgušpienu vai paniņas.
Sastāvdaļas:1 kg nelobītu cūku pupu, 1 l kefīra, rūgušpiena vai paniņu, sāls
Pagatavošana: cūku pupas ar visām pākstīm liek lielā katlā, pārlej uzvārītu ūdeni, lai pupas būtu pārklātas, pievieno sāli un vāra aptuveni pusstundu, līdz pupas mīkstas (lai pārliecinātos, ka tas tiešām tā, jāatver kāda pāksts). Gatavas pupas nokāš un liek bļodā.
Katrs ēdājs savā šķīvī pupas izloba, ja nepieciešams, vēl pārkaisa sāli vai pārlej ar skābu krējumu. Klāt piedzer kefīru, rūgušpienu vai paniņas.
← iepriekšējā | 32. no 300 | nākamā → |