Maisiņā cepta cūkgaļas fileja ar garšvielām
1 video • 13. nov 2020 12:26
Maisiņā cepta cūkgaļas fileja ar garšvielām.
Sastāvdaļas:
Melnie pipari
Sojas mērce 30-50ml
Žāvēti pētersīli 1 tējkarote
Žāvēti maurloki 1 ĒK
Garšvielu maisījums cūkgaļai 1/2 tējkarote
Sinepes 1/2 tējkarote
Sarkana paprika 1/4 tējkarote
Cūkgaļas fileja 500 g
Cūkgaļas filej nomazgā, nosusina ar papīra dvieli, notīra no dzīslām un plēvēm. Bļodā lēj eļļu, pievieno sāli, lociņus, pēter...VairākMaisiņā cepta cūkgaļas fileja ar garšvielām.
Sastāvdaļas:
Melnie pipari
Sojas mērce 30-50ml
Žāvēti pētersīli 1 tējkarote
Žāvēti maurloki 1 ĒK
Garšvielu maisījums cūkgaļai 1/2 tējkarote
Sinepes 1/2 tējkarote
Sarkana paprika 1/4 tējkarote
Cūkgaļas fileja 500 g
Cūkgaļas filej nomazgā, nosusina ar papīra dvieli, notīra no dzīslām un plēvēm. Bļodā lēj eļļu, pievieno sāli, lociņus, pētersīļus, garšvielas, piparus, sinepes, papriku, visu samaisa kopa ar sojas mērci. Gaļu liek bļodā un kārtīgi ieziež ar marinādi. Cepamo maisiņu atver, liek tajā gaļu, tad maisiņu savēlk ar aiztaisāmo, nogriež maliņu. Gaļu novieto uz plāts un sakarsētā cepeškrāsnī cep 175 °C, 90 minūtes. Gatavu izņem no cepeškrāsns, prbauda gatavību ar termometru, tad atstāj uz galda 10-15 minūtes, lai gaļa , "atpūšas ". Tad to izņem no maisiņa pārziež ar (zupiņu),un sagriež. Lai labi garšo!!!
-