Adventes brokastis.
Nepieciešamās sastāvdaļas: 3 paciņas alojas želejas.
Auzu pārslas, rieksti, sēkliņas, rozīnes vai jebkuri citi žāvēti augļi.
Kā arī kēksiņu, vai kādas citas formiņas.
Formiņās ieberam auzu pārslas, riekstus, vai jebko citu, ko vēlamies.
Želejas pulveri aplejam ar karstu ūdeni, samaisām to un ielejam želeju formiņās.
Tā kā želeja vēl būs karsta, tā palīdzēs auzu pārslām nedaudz uzbriest.
Dažos trauciņos var atstāt tikai augļus.
Tad ievietojam trauciņus ledusskapī un gaidām līdz želeja sastingst.
Šīs ir veselīgas un barojošas brokastis, kas neprasa ilgu pagatavošanas laiku, atliek vien iepriekšējā vakarā želeju ievietot ledusskapī un no rīta baudīt brokastis.
Tā kā man bija trauciņi zvaniņu formā, tapa nosaukums Adventes brokastis.
Labu apetīti!
Nepieciešamās sastāvdaļas: 3 paciņas alojas želejas.
Auzu pārslas, rieksti, sēkliņas, rozīnes vai jebkuri citi žāvēti augļi.
Kā arī kēksiņu, vai kādas citas formiņas.
Formiņās ieberam auzu pārslas, riekstus, vai jebko citu, ko vēlamies.
Želejas pulveri aplejam ar karstu ūdeni, samaisām to un ielejam želeju formiņās.
Tā kā želeja vēl būs karsta, tā palīdzēs auzu pārslām nedaudz uzbriest.
Dažos trauciņos var atstāt tikai augļus.
Tad ievietojam trauciņus ledusskapī un gaidām līdz želeja sastingst.
Šīs ir veselīgas un barojošas brokastis, kas neprasa ilgu pagatavošanas laiku, atliek vien iepriekšējā vakarā želeju ievietot ledusskapī un no rīta baudīt brokastis.
Tā kā man bija trauciņi zvaniņu formā, tapa nosaukums Adventes brokastis.
Labu apetīti!
← iepriekšējā | 48. no 293 | nākamā → |