Alojas želeju burvībā
Sastāvdaļas
1paciņa Alojas ķiršu želeja
1paciņa Alojas apelsīna želeja
1 paciņa Selgas šokolādes cepumi
3 tējkarotes želantīna
400ml saldais krējums
3 ēd.k. cukura
1 tējk.vaniļas cukura
Tuperwar želejas forma vai kāda cita forma.
Pagatavošana:
Alojas apelsīna želejas pulveri izšķīdina 450 ml karstā ūdenī, atdzesē un lej formā. Novieto aukstumā sarecēt. Saldo krējumam, cukuru un vaniļas cukuru saputo, pievieno sīki salauztos Selgas šokolādes cepumus un pievieno izkausēto želantīnu. Kad želeja viegli sarecējusi , virsū lej saputoto masu.
Pēdējā kārtā Alojas ķiršu želejas pulveri izšķīdina 450 ml karstā ūdenī ,atdzesē un lej formā, kad saputotā masa ir viegli sarecējusi. Novieto uz 4 stundām aukstumā.
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas
1paciņa Alojas ķiršu želeja
1paciņa Alojas apelsīna želeja
1 paciņa Selgas šokolādes cepumi
3 tējkarotes želantīna
400ml saldais krējums
3 ēd.k. cukura
1 tējk.vaniļas cukura
Tuperwar želejas forma vai kāda cita forma.
Pagatavošana:
Alojas apelsīna želejas pulveri izšķīdina 450 ml karstā ūdenī, atdzesē un lej formā. Novieto aukstumā sarecēt. Saldo krējumam, cukuru un vaniļas cukuru saputo, pievieno sīki salauztos Selgas šokolādes cepumus un pievieno izkausēto želantīnu. Kad želeja viegli sarecējusi , virsū lej saputoto masu.
Pēdējā kārtā Alojas ķiršu želejas pulveri izšķīdina 450 ml karstā ūdenī ,atdzesē un lej formā, kad saputotā masa ir viegli sarecējusi. Novieto uz 4 stundām aukstumā.
Lai labi garšo!
← iepriekšējā | 22. no 293 | nākamā → |