Augļu torte
Sastāvdaļas
1paciņa Alojas ķiršu želeja
1paciņa Alojas citrona želeja +5 g želantīna
3 tējkarotes želantīna
400ml saldais krējums
3 ēd.k. cukura
1 tējk.vaniļas cukura
Dzērvenes, apelsīnu,kivi
Tuperwar želejas forma vai kāda cita forma.
Pagatavošana:
Formas apakša saliekam dzērvenes, apelsīnu, kivi. Alojas citrona želejas pulveri izšķīdina 500 ml karstā ūdenī, atdzesē un lej formā, bet atstāj vēl kādus 300 ml pēdējai kārtai. Novieto aukstumā sarecēt. Saldo krējumam, cukuru un vaniļas cukuru saputo, pievieno izkausēto želantīnu. Kad želeja viegli sarecējusi, virsū lej saputoto masu, bet neliek visu atstājot vēl vienai kārtai. Nākamajā kārtā Alojas ķiršu želejas pulveri izšķīdina 450 ml karstā ūdenī, atdzesē un lej formā, kad saputotā masa ir viegli sarecējusi. Kad ķiršu želeja viegli sarecējusi pievienojam atlikušo putukrējumu, kad masa viegli sarecējusi, pievieno atlikušo citrona želeju.
Novieto uz 4 stundām aukstumā.
Lai labi garšo!!!
Sastāvdaļas
1paciņa Alojas ķiršu želeja
1paciņa Alojas citrona želeja +5 g želantīna
3 tējkarotes želantīna
400ml saldais krējums
3 ēd.k. cukura
1 tējk.vaniļas cukura
Dzērvenes, apelsīnu,kivi
Tuperwar želejas forma vai kāda cita forma.
Pagatavošana:
Formas apakša saliekam dzērvenes, apelsīnu, kivi. Alojas citrona želejas pulveri izšķīdina 500 ml karstā ūdenī, atdzesē un lej formā, bet atstāj vēl kādus 300 ml pēdējai kārtai. Novieto aukstumā sarecēt. Saldo krējumam, cukuru un vaniļas cukuru saputo, pievieno izkausēto želantīnu. Kad želeja viegli sarecējusi, virsū lej saputoto masu, bet neliek visu atstājot vēl vienai kārtai. Nākamajā kārtā Alojas ķiršu želejas pulveri izšķīdina 450 ml karstā ūdenī, atdzesē un lej formā, kad saputotā masa ir viegli sarecējusi. Kad ķiršu želeja viegli sarecējusi pievienojam atlikušo putukrējumu, kad masa viegli sarecējusi, pievieno atlikušo citrona želeju.
Novieto uz 4 stundām aukstumā.
Lai labi garšo!!!
← iepriekšējā | 18. no 293 | nākamā → |