Jauns.lv

Oficiālā lapa
Ieteikt
 221

Augļu torte

Sastāvdaļas
 1paciņa Alojas ķiršu želeja
 1paciņa Alojas citrona želeja +5 g želantīna
 3 tējkarotes želantīna
 400ml saldais krējums
 3 ēd.k. cukura
 1 tējk.vaniļas cukura
 Dzērvenes, apelsīnu,kivi
 Tuperwar želejas forma vai kāda cita forma.

Pagatavošana:
Formas apakša saliekam dzērvenes, apelsīnu, kivi. Alojas citrona želejas pulveri izšķīdina 500 ml karstā ūdenī, atdzesē un lej formā, bet atstāj vēl kādus 300 ml pēdējai kārtai. Novieto aukstumā sarecēt. Saldo krējumam, cukuru un vaniļas cukuru saputo, pievieno izkausēto želantīnu. Kad želeja viegli sarecējusi, virsū lej saputoto masu, bet neliek visu atstājot vēl vienai kārtai. Nākamajā kārtā Alojas ķiršu želejas pulveri izšķīdina 450 ml karstā ūdenī, atdzesē un lej formā, kad saputotā masa ir viegli sarecējusi. Kad ķiršu želeja viegli sarecējusi pievienojam atlikušo putukrējumu, kad masa viegli sarecējusi, pievieno atlikušo citrona želeju.
Novieto uz 4 stundām aukstumā.
Lai labi garšo!!!

iepriekšējā18. no 293nākamā

BALSO PAR RECEPTI!

Ievietoja: Jauns.lv 9. dec 2013 10:09

304 cilvēkiem patīk

Vairāk

Citas šīs lapas galerijas