Alojas želejas un rupjmaizes krēma kūka
1 paciņa Alojas dzērveņu želeja
400ml saldais krējums
150g cieta rīvēta rupjmaize
80g cukurs
15g želatīns
Dzērvenes
Kanēlis
Pagatavo želeju:
• Uzvāra ūdeni – 0.5 litri
• Paciņas saturu ieber ūdenī un samaisa
Rīvētu maizi ar kanēli un cukuru uz pannas apgrauzdē un pēc tam atdzesē.
Saldo krējumu saputo.
Putukrējumā iemaisa rupjmaizi un izšķidināto želatīnu.
Saldēdienu trauciņos kārtām liek dzērveņu želeju un rupjmaizes krēmu. Tikai jāatceras, ka veidnītēs vispirms ielej želeju, to liek ledusskapī, lai sastingt, tad uzmanīgi liek virsū rupjmaizes krēma kārtu utt. Secību pēc vēlēšanās var mainīt. Kā arī jāatceras, ka želejas sastingšanai ir vajadzīgs aptuveni divas reizes ilgāks laiks.
Rotā ar svaigām dzērvenēm.
Labu apetīti!
1 paciņa Alojas dzērveņu želeja
400ml saldais krējums
150g cieta rīvēta rupjmaize
80g cukurs
15g želatīns
Dzērvenes
Kanēlis
Pagatavo želeju:
• Uzvāra ūdeni – 0.5 litri
• Paciņas saturu ieber ūdenī un samaisa
Rīvētu maizi ar kanēli un cukuru uz pannas apgrauzdē un pēc tam atdzesē.
Saldo krējumu saputo.
Putukrējumā iemaisa rupjmaizi un izšķidināto želatīnu.
Saldēdienu trauciņos kārtām liek dzērveņu želeju un rupjmaizes krēmu. Tikai jāatceras, ka veidnītēs vispirms ielej želeju, to liek ledusskapī, lai sastingt, tad uzmanīgi liek virsū rupjmaizes krēma kārtu utt. Secību pēc vēlēšanās var mainīt. Kā arī jāatceras, ka želejas sastingšanai ir vajadzīgs aptuveni divas reizes ilgāks laiks.
Rotā ar svaigām dzērvenēm.
Labu apetīti!
← iepriekšējā | 15. no 293 | nākamā → |