Cepti ābolu čipši
1 attēls • 24. sep 2013 17:56
uz 1 lielu ābolu vajadzēs apmēram 2 ēdamkarotes brūnā cukura un 1 ēdamkaroti kanēļa. Sajaucam cukuru un kanēli, tajā apviļājam ābolu šķēlītes, ko vajadzētu "ēvelēt" ar attēlā redzamo rīvi, jo šķēlītēm ir jābūt ļoti plānām, griežot vienkārši ar nazi āboli nebūs kraukšķīgi. Ābolu šķēlītes cepam 100°C 1 stundu. Kad pirmā pusstunda ir pagājusi apmetam šķēlītes uz otru pusi. un turpinām cept....Vairākuz 1 lielu ābolu vajadzēs apmēram 2 ēdamkarotes brūnā cukura un 1 ēdamkaroti kanēļa. Sajaucam cukuru un kanēli, tajā apviļājam ābolu šķēlītes, ko vajadzētu "ēvelēt" ar attēlā redzamo rīvi, jo šķēlītēm ir jābūt ļoti plānām, griežot vienkārši ar nazi āboli nebūs kraukšķīgi. Ābolu šķēlītes cepam 100°C 1 stundu. Kad pirmā pusstunda ir pagājusi apmetam šķēlītes uz otru pusi. un turpinām cept. Ja reizē cepam 2 pannas, pēc pusstundas samainām tās vietām.