Ķiršu papildinājumam:
3 glāzes svaigi vai saldēti saldie ķirši bez kauliņiem (Ja jūs izmantojat svaigus ķiršu, jums būs nepieciešams pievienot 1/4 glāzi ūdens)
2 ēdamkarotes brendija
1/4 glāze cukura
1 ēdamkarote kukurūzas miltu
Putukrējumam:
2 glāzes saldā krējuma
1/4 glāze pūdercukura
1 tējkarote vaniļas ekstrakta
Ieliek ķiršus un brendiju katliņā.
3 glāzes svaigi vai saldēti saldie ķirši bez kauliņiem (Ja jūs izmantojat svaigus ķiršu, jums būs nepieciešams pievienot 1/4 glāzi ūdens)
2 ēdamkarotes brendija
1/4 glāze cukura
1 ēdamkarote kukurūzas miltu
Putukrējumam:
2 glāzes saldā krējuma
1/4 glāze pūdercukura
1 tējkarote vaniļas ekstrakta
Ieliek ķiršus un brendiju katliņā.
← iepriekšējā | 31. no 173 | nākamā → |