Faberlic Rīgā

Ieteikt
 6

Zirņus iekļauj visās ārstnieciskā uztura ēdienkartēs. Jo sevišķi svarīgi zirņus iekļaut to cilvēku ēdienkartē, kuri slimo ar sirds un asinsvadu slimībām.
Zirņu zupas garša atšķiras no parastās zupas ar kūpinājumiem. Šajā zupā atklājas svaigu, tik tikko no dobes salasītu zirņu garša, bet īpaši piemeklētais dārzeņu maisījums izceļ šī ēdiena unikālo garšu.
Zirņu zupa normalizē gremošanas trakta darbību, palīdz atbrīvoties no dedzinošas sajūtas kuņģī un zarnu problēmām.

Pateicoties īpašajai apstrādei, produkts neizraisa meteorismu un vēdera pūšanos.

Uzlabo aknu darbību.

Ieteicams lietot avitaminozes, traucētas vielu apmaiņas, aterosklerozes, endokrīnās sistēmas slimību gadījumos.

Zirņu milti ir bagāti ar olbaltumvielām, kas kvalitātes un daudzuma ziņā nemaz neatpaliek no dažiem gaļas veidiem.

Zirņu milti satur В grupas, А, РР, К, Н un Е vitamīnus, kā arī beta-karotīnu, minerālus: kālijs (873 mg), fosfors (329 mg), hlors (137 mg), kalcijs (115 mg) un magnijs (107 mg), kā arī produkta sastāvā iekļauts sērs, dzelzs, jods, cinks, mangāns, varš, molibdēns, alumīnijs un kobalts, silīcijs, bors, selēns, hroms, fluors, niķelis, titāns.

iepriekšējā58. no 894nākamā

Tūlītējas pagatavošanas produkts, zirņu zupa

Ievietoja: Faberlic Rīgā 27. jan 2018 15:44

2 cilvēkiem patīk

Citas šīs lapas galerijas