Zoss cepetis ar āboliem un dzērvenēm
1 attēls • 15. dec 2013 15:00
Zoss apm. 4kg
Āboli 350g.
Puravi 200g.
Burkāni 100g.
Baltmaize 300g.
Dzērvenes 100g.
Tumšais alus 100g.
Monreāls 30g.
Eļļa 100g.
Zosij izrauj ārā visus taukus.Eļļu sajauc ar monreālu,ierīvē zosi ar sajaukto marinādi, no iekšpuses un ārpuses.Liek maisiņā uz 12 stundām iemarinēties.Ābolus,burkānus un maizi sagriež kubiņos,puravus salmiņos.Pannā izkausē zoss taukus, pievieno sagrieztas aknas u...VairākZoss apm. 4kg
Āboli 350g.
Puravi 200g.
Burkāni 100g.
Baltmaize 300g.
Dzērvenes 100g.
Tumšais alus 100g.
Monreāls 30g.
Eļļa 100g.
Zosij izrauj ārā visus taukus.Eļļu sajauc ar monreālu,ierīvē zosi ar sajaukto marinādi, no iekšpuses un ārpuses.Liek maisiņā uz 12 stundām iemarinēties.Ābolus,burkānus un maizi sagriež kubiņos,puravus salmiņos.Pannā izkausē zoss taukus, pievieno sagrieztas aknas un un sirdi, sagrieztos dārzeņus, un visu apcep, beigās pievieno maizi un dzērvenes.Gatavo pildījumu pilda zosī, zosi aizšuj ciet, un liek cepeškrāsnī 200 grādos cepties, ik pa laikam apslakot ar tumšo alu.Cep , līdz zoss ir gatava.Lai jums labi garšo.