Vistas spārniņi ar rīsiem
1 attēls • 13. okt 2013 09:33
Sastāvs:
10 vistu spārniņi
1,5 gl rīsu
1,5 gl ūdens
0,5 tējk karija
Sāls, pipari, eļļa spārniņu apcepšanai
Rīsus iemērkt siltā-pasālītā ūdenī uz 1-2 stundām.
Vistu spārniņiem nogriezt galiņus un atlikušo sadalīt divās daļās, pasālīt, sapiparot un apbērt ar kariju-visu samaisīt.Spārniņus strauji apcept eļļa uz pannas.
Rīsus ieliek karstumizturīgajā traukā,saliek pa virsu apceptos vistu spārniņus,p...VairākSastāvs:
10 vistu spārniņi
1,5 gl rīsu
1,5 gl ūdens
0,5 tējk karija
Sāls, pipari, eļļa spārniņu apcepšanai
Rīsus iemērkt siltā-pasālītā ūdenī uz 1-2 stundām.
Vistu spārniņiem nogriezt galiņus un atlikušo sadalīt divās daļās, pasālīt, sapiparot un apbērt ar kariju-visu samaisīt.Spārniņus strauji apcept eļļa uz pannas.
Rīsus ieliek karstumizturīgajā traukā,saliek pa virsu apceptos vistu spārniņus,pārlej ar pasālītu ūdeni uzlejiet eļļu,kas palika pannā pēc cepšanas.
To visu pārklājiet ar foliju(tas, ja traukam nav vāka) un liekat cepeškrāsnī 180-200 grādos uz 40 minūtēm. Pēc tam var foliju noņemt un ļaut spārniņiem apbrūnināties.
Pusdienas gatavas!