Fiksā rulete ar kabačiem un malto gaļu
1 attēls • 25. aug 2013 17:35
Sastāvs:
900 gr kabaču
2 olas
1/2glāze miltu
zaļumi un garšvielas pēc gaumes
pildījumam:
100 gr šampinjonu
100 gr maltās gaļas
1 sīpols
100 gr rīvēta siera
zaļumi, sāls, pipari
Kabačus nomizo,izņem sēklotni un sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves, pievieno olas, miltus, zaļumus un garšvielas-visu kārtīgi izmaisa.Iegūto masu liek uz pannas un apcep no abām pusēm.
Visas pildījuma sastāvdaļas ,izņemot s...Vairāk
Sastāvs:
900 gr kabaču
2 olas
1/2glāze miltu
zaļumi un garšvielas pēc gaumes
pildījumam:
100 gr šampinjonu
100 gr maltās gaļas
1 sīpols
100 gr rīvēta siera
zaļumi, sāls, pipari
Kabačus nomizo,izņem sēklotni un sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves, pievieno olas, miltus, zaļumus un garšvielas-visu kārtīgi izmaisa.Iegūto masu liek uz pannas un apcep no abām pusēm.
Visas pildījuma sastāvdaļas ,izņemot sieru,liekam uz pannas un cepam līdz pilnīgai gatavībai.
Ņemam kabaču plāceni,kārtojam karsto pildījumu tam virsū, bet pa virsu pildījumam pārkaisām rīvēto sieru un tad visu to satinam ruletē.
Pirms pasniegšanas ruleti sadala mazākos gabalos.
Lai jums izdodas un labu apetīti!