Lasis medus mērcē
1 attēls • 12. jūl 2013 19:31
Lasis medus mērcē
Sastāvā:
Laša/foreles steiks (200gr)
4ēdk sojas mērces
1 ēdk medus
malts čili pipars (pēc vēlmes)
2 ķiploku daiviņas
2 ēdk olīveļļas
pipar maisījums
sezama sēkliņas
Izspiežam ķiplokus ķiploku spiedē.Sajaucam visas sastāvdaļas izņemot sezama sēkliņas.
Zivi attīrām no asakām.
Liekam zivi marinēties uz 300 min istabas temperatūrā, var marinēt visu nakti ledusskapī.
Pirms likšana...VairākLasis medus mērcē
Sastāvā:
Laša/foreles steiks (200gr)
4ēdk sojas mērces
1 ēdk medus
malts čili pipars (pēc vēlmes)
2 ķiploku daiviņas
2 ēdk olīveļļas
pipar maisījums
sezama sēkliņas
Izspiežam ķiplokus ķiploku spiedē.Sajaucam visas sastāvdaļas izņemot sezama sēkliņas.
Zivi attīrām no asakām.
Liekam zivi marinēties uz 300 min istabas temperatūrā, var marinēt visu nakti ledusskapī.
Pirms likšanas cepeškrāsnī apberam ar sezama sēkliņām.
Cepam ar visu marinādi 230 grādos 12-15 min-ņemot vērā kādas gatavības zivs jums garšo.
Pasniedzam ar sautētiem dārzeņiem, vai rīsiem.
Labu apetīti!