Šokolādes torte
1 attēls • 11. jūl 2013 18:25
Šokolādes torte
Sastāvdaļas:
Biskvītam-
350gr iebiezinātā piena ar cukuru
2 olas
125 gr sijātu miltu
25 gr kakao
1 tējk sodas
Krēmam-
500 ml piena
150 gr cukura
1 ola
70 gr miltu
25 gr kakao
Glazūrai-
150 gr šokolādes
75 ml saldā krējuma (35%)
Cepeškrāsni uzsildi līdz 180 grādiem.
Olas saputo ar mikseri gaisīgā gaišā masā, pievienot sodu-izmaisīt.Pievienot kakao un miltus-izmaisīt,nekult.
Izli...VairākŠokolādes torte
Sastāvdaļas:
Biskvītam-
350gr iebiezinātā piena ar cukuru
2 olas
125 gr sijātu miltu
25 gr kakao
1 tējk sodas
Krēmam-
500 ml piena
150 gr cukura
1 ola
70 gr miltu
25 gr kakao
Glazūrai-
150 gr šokolādes
75 ml saldā krējuma (35%)
Cepeškrāsni uzsildi līdz 180 grādiem.
Olas saputo ar mikseri gaisīgā gaišā masā, pievienot sodu-izmaisīt.Pievienot kakao un miltus-izmaisīt,nekult.
Izliet mīklu ietaukotā formā un likt uz 25 min cepeškrāsnī.
Gatavo krēmu-olas sajauc kopā ar pienu, cukuru un miltiem.Uzlikt uz lēnas uguns, nepārtraukti maisot vārīt līdz masa sabiezē, tad pieber kakao, kārtīgi izmaisa un noliek,lai krēms atdziest.
Biskvītu sadala trīs daļās, katru daļu apsmērē ar krēmu, veidojot torti. Kad tas pabeigts-liek torti uz 6 stundām ledusskapī.
Glazūra-Šokolādi izkausē saldajā krējumā-uzreiz aplej šokolādes torti,ļauj glazūrai atdzist.
Šokolādes torte gatava!
Lai labi garšo!