Dienas Žurnāli

Oficiālā lapa
Ieteikt
 7

Jaunums! Izdevums “RUDENS KONSERVĒŠANA” Pirmās rudens ražas veltes parasti apēdam svaigas (plūmes, ābolus, vīnogas) vai pagatavojam gardus pīrāgus, mērces, sacepumus un zupas.


Brīdī, kad rudens raža kļūst tik dāsna, ka svaigā veidā vai ikdienas ēdienos ābolu, tomātu, gurķu, kabaču kalnus apēst nav iespējams, sākas aizrautīgais konservēšanas laiks.



Tāpēc šajā žurnālā vienlaikus piedāvājam garšīgas receptes rudens ogu, augļu un dārzeņu izmantošanai gan ikdienas un svētku ēdienos, gan konservēšanai - ziemas krājumu papildināšanai pagrabā, kā arī zupu sagataves - ātrās burciņas, no kurām ziemā pusstundas laikā izvārīt gardu zupu.



Smelies iedvesmu un idejas jaunajā izdevumā "Rudens konservēšana". Pērc izdevumu preses tirdzniecības vietās visā Latvijā!

iepriekšējā27. no 153nākamā

Bildes runā

Ievietoja: Dienas Žurnāli 19. aug 2019 12:26

1 cilvēkam patīk

Citas šīs lapas galerijas