Galerija 16.04.2020
1 attēls • 16. apr 2020 12:51
Ārkārtas situācijas laikā daudzās ģimenēs jaukākais sevis iepriecināšanas veids ir gardu maltīšu gatavošana. Turklāt, maltītēm taupīgi, gudri, garšīgi jāizlieto pašizolēšanās sākumā sapirktie griķu, rīsu, dažādu putraimu krājumi.
Tāpēc daļa recepšu izdevumā iekļautas tieši ar tādu domu - lai pagatavotu ko gardu no pieliekamā krājumiem ikdienas maltītēm.
Otra recepšu grupa veidota domājot par p...VairākĀrkārtas situācijas laikā daudzās ģimenēs jaukākais sevis iepriecināšanas veids ir gardu maltīšu gatavošana. Turklāt, maltītēm taupīgi, gudri, garšīgi jāizlieto pašizolēšanās sākumā sapirktie griķu, rīsu, dažādu putraimu krājumi.
Tāpēc daļa recepšu izdevumā iekļautas tieši ar tādu domu - lai pagatavotu ko gardu no pieliekamā krājumiem ikdienas maltītēm.
Otra recepšu grupa veidota domājot par pavasari, kad daļu maltīšu no virtuves un ēdamistabas pārcelsim uz dārzu, terasi, balkonu.
Gatavosim uz grila vai ugunskura. Taču, ja nav iespēju ēst ārā, tik pat labi šīs receptes var gatavot arī mājās - uz plīts vai cepeškrāsnī.
Žurnālā publicējam receptes ar viegli pagatavojamiem, uzmundrinošiem, vitamīniem bagātiem un enerģiju pēc ziemas sniedzošiem ēdieniem, ko ērti pagatavot gan brīvā dabā, gan mājās.
1.Pavasarīgiem ēdieniem no jaunajiem kartupeļiem un sezonas dārzeņiem.
2. Ugunskura un citām zupām, uzkodām, un viegliem gaļas ēdieniem.
3. Plātsmaizes un pīrāgi ar rabarberiem.
4. Dažnedažādas marinādes vistas, cūkas, liellopa, jēra gaļai.
5. Gardas mērcītes, ko ēst pie gaļas un salātiem.
Pērc izdevumu preses tirdzniecības vietās visā Latvijā un http://www.ekiosks.lv
-