Vai, cepot kanēļmaizītes, esi kādreiz piedzīvojis, ka kanēlis cukura maisījumā noslāņojas, un mīklai pārkaisītais maisījums veidojas nevienmērīgs? Tas notiek tādēļ, ka kanēļa pulvera daļiņas ir daudz smalkākas par cukura kristāliem un sabirst trauka dibenā. Ar Dansukker kanēļa cukuru šī problēma ir atrisināta. Ražošanas procesā cukura kristāliņi tiek viegli samitrināti un sastrādāti ar kanēļa pulveri. Ar karstā ūdens tvaika palīdzību kanēlis pielīp pie kristāliem, tādēļ turpmākā uzglabāšanā tas vairs nenoslāņojas. Kanēļa daudzums cukurā ir 9 % - produkta izstrādē esam secinājuši, ka šī ir vispiemērotākā proporcija sabalansētai kanēļa un cukura attiecībai. Dansukker kanēļa cukurs ir viens no tiem produktiem, ar kuriem lepojamies jo īpaši. Tas izstrādāts, izmantojot inovatīvas tehnoloģijas, rūpējoties par mūsu klientu - saimnieču, pavāru un pārtikas tehnologu ērtībām un produktu racionālu un efektīvu izmantojumu. #kanēlis #cukurs #kanēļmaizītes #raugs #mīkla #dansukker #dansukkerlv
← iepriekšējā | 18. no 801 | nākamā → |