Dansukker

Oficiālā lapa
Ieteikt
 67

Vai, cepot kanēļmaizītes, esi kādreiz piedzīvojis, ka kanēlis cukura maisījumā noslāņojas, un mīklai pārkaisītais maisījums veidojas nevienmērīgs? Tas notiek tādēļ, ka kanēļa pulvera daļiņas ir daudz smalkākas par cukura kristāliem un sabirst trauka dibenā. ⁠ ⁠ Ar Dansukker kanēļa cukuru šī problēma ir atrisināta. Ražošanas procesā cukura kristāliņi tiek viegli samitrināti un sastrādāti ar kanēļa pulveri. Ar karstā ūdens tvaika palīdzību kanēlis pielīp pie kristāliem, tādēļ turpmākā uzglabāšanā tas vairs nenoslāņojas. ⁠ ⁠ Kanēļa daudzums cukurā ir 9 % - produkta izstrādē esam secinājuši, ka šī ir vispiemērotākā proporcija sabalansētai kanēļa un cukura attiecībai. ⁠ ⁠ Dansukker kanēļa cukurs ir viens no tiem produktiem, ar kuriem lepojamies jo īpaši. Tas izstrādāts, izmantojot inovatīvas tehnoloģijas, rūpējoties par mūsu klientu - saimnieču, pavāru un pārtikas tehnologu ērtībām un produktu racionālu un efektīvu izmantojumu.⁠ ⁠ #kanēlis #cukurs #kanēļmaizītes #raugs #mīkla #dansukker #dansukkerlv⁠

iepriekšējā18. no 801nākamā

Galerija 28.09.2022

Ievietoja: Dansukker 28. sep 2022 14:14

Citas šīs lapas galerijas