Parmezāna siera - ķiploku mērce
1 attēls • 4. jūl 2011 16:48
Mērces pagatavošanai ir izmantots īsts Parmezāna siers, ķiploki, oregano, majorāns u.c. garšvielas. Parmezāna siera – ķiploku mērce būs lielisks papildinājums, taisot itāļu virtuves ēdienus: dažādas pastas, risoto, ravioli. Tā veido lielisku garšas kombināciju, lietojot to kopā ar vistu vai cūkgaļu, kā arī pievienojot dažādiem salātiem. Parmezāna siera mērci var izmantot arī gaļas marinēšanai. Mēr...VairākMērces pagatavošanai ir izmantots īsts Parmezāna siers, ķiploki, oregano, majorāns u.c. garšvielas. Parmezāna siera – ķiploku mērce būs lielisks papildinājums, taisot itāļu virtuves ēdienus: dažādas pastas, risoto, ravioli. Tā veido lielisku garšas kombināciju, lietojot to kopā ar vistu vai cūkgaļu, kā arī pievienojot dažādiem salātiem. Parmezāna siera mērci var izmantot arī gaļas marinēšanai. Mērce lieliski garšo gan ar konservētiem, gan svaigiem dārzeņiem.
Izskatīsies labi uz ikviena galda! Neatvērtā veidā tā saglabā savas unikālās garšas īpašības 12 mēnešu garumā. 100 g produkta satur: 2,3 g olbaltumvielu; 10,1 g ogļhidrātu; 21,4 g tauku.