BIO tomātu mērce
Atšķaidīšanai, iebiezināšanai un garšas uzlabošanai: esošo mērci atšķaidīt ar pienu vai ūdeni, ieputot atbilstošu daudzumu GEFRO BIO tomātu mērci un īsu brīdi (ātri) uzvārīt. Garšīgām pārmaiņām (garšas dažādībai): izmainiet tomātu mērces augļu garšu, pievienojot tai zaļumus, kaperus, ķiplokus, saldo krējumu un citas sastāvdaļas.
Labi derēs pie spageti, makaroniem un rīsiem. Ideāli arī ēdieniem no maltās gaļas, pildītai paprikai, zivīm, dārzeņiem, šnicelei milāniešu gaumē, kā arī tītara un teļa gaļas šnicelēm. Garšo burvīgi arī vienkārši kā zupa.
Atšķaidīšanai, iebiezināšanai un garšas uzlabošanai: esošo mērci atšķaidīt ar pienu vai ūdeni, ieputot atbilstošu daudzumu GEFRO BIO tomātu mērci un īsu brīdi (ātri) uzvārīt. Garšīgām pārmaiņām (garšas dažādībai): izmainiet tomātu mērces augļu garšu, pievienojot tai zaļumus, kaperus, ķiplokus, saldo krējumu un citas sastāvdaļas.
Labi derēs pie spageti, makaroniem un rīsiem. Ideāli arī ēdieniem no maltās gaļas, pildītai paprikai, zivīm, dārzeņiem, šnicelei milāniešu gaumē, kā arī tītara un teļa gaļas šnicelēm. Garšo burvīgi arī vienkārši kā zupa.
← iepriekšējā | 34. no 45 | nākamā → |