GEFRO JAUNUMS- SARKANAIS PESTO (BEZ GLUTĒNA, BEZ LAKTOZES)!
Pagatavošana: Uz 10g (1 ēdamkarote) pūlvera pievieno 5ml (1 tējkarote) ūdens, tad pievieno 20 ml (3 ēdamkarotes) eļlas, kārtīgi samaisīt. Sastāvs: 34% tomāti, 28% cietais siers, jūras sāls, sīpoli, cigoriņu ekstrakts, 4,0% garšaugi (pētersīļi, baziliks,oregano), augu eļla, 3,0 % ciedru rieksi, ķiploki, skābuma regulētājs: pienskābe, garšvielas, garšvielu ekstrakti. Var saturēt riekstus un zemesriekstus.
Pagatavošana: Uz 10g (1 ēdamkarote) pūlvera pievieno 5ml (1 tējkarote) ūdens, tad pievieno 20 ml (3 ēdamkarotes) eļlas, kārtīgi samaisīt. Sastāvs: 34% tomāti, 28% cietais siers, jūras sāls, sīpoli, cigoriņu ekstrakts, 4,0% garšaugi (pētersīļi, baziliks,oregano), augu eļla, 3,0 % ciedru rieksi, ķiploki, skābuma regulētājs: pienskābe, garšvielas, garšvielu ekstrakti. Var saturēt riekstus un zemesriekstus.
← iepriekšējā | 19. no 45 | nākamā → |