☘ RABARBERI – pirmais pavasara vitamīnu avots
☘ Rabarberus parasti izmanto dažādos ēdienos, piemēram, gatavojot plātsmaizi, torti, ķīseli vai kēksu, jo nepagatavoti rabarberi vai rabarberi bez piedevām garšo vien retajam. Lai rabarbers nebūtu tik skābs, tam var pievienot apelsīnu vai ananāsu sulu, kā arī citrona miziņu vai ingvera sakni. Jo sarkanāks būs rabarbera kāts, jo tā garša būs saldāka.
☘ Rabarberi uzlabo garastāvokli, nostiprina kuņģa - zarnu traktu, veicina aknu darbību, uzlabo apetīti, mazina slāpju sajūtu, novērš sliktu dūšu, uzlabo asinsriti.
☘ Rabarbers ir lielisks pārtikas produkts tievētājiem, jo šajā augā ir ļoti maz kaloriju, bet tas ir bagāts ar šķiedrvielām.
☘ Daudzi avoti vēsta, ka rabarberi visveselīgākie un uzturā ieteicamākie ir tikai līdz Jāņiem, jo tieši pēc Jāņiem rabarberos lielā daudzumā veidojas skābeņskābe, kas nebūt nav labākais organismam.
#malus #veselībascentrs #veselībasveicināšana #uzturakonsultācijas #malussigulda
☘ Rabarberus parasti izmanto dažādos ēdienos, piemēram, gatavojot plātsmaizi, torti, ķīseli vai kēksu, jo nepagatavoti rabarberi vai rabarberi bez piedevām garšo vien retajam. Lai rabarbers nebūtu tik skābs, tam var pievienot apelsīnu vai ananāsu sulu, kā arī citrona miziņu vai ingvera sakni. Jo sarkanāks būs rabarbera kāts, jo tā garša būs saldāka.
☘ Rabarberi uzlabo garastāvokli, nostiprina kuņģa - zarnu traktu, veicina aknu darbību, uzlabo apetīti, mazina slāpju sajūtu, novērš sliktu dūšu, uzlabo asinsriti.
☘ Rabarbers ir lielisks pārtikas produkts tievētājiem, jo šajā augā ir ļoti maz kaloriju, bet tas ir bagāts ar šķiedrvielām.
☘ Daudzi avoti vēsta, ka rabarberi visveselīgākie un uzturā ieteicamākie ir tikai līdz Jāņiem, jo tieši pēc Jāņiem rabarberos lielā daudzumā veidojas skābeņskābe, kas nebūt nav labākais organismam.
#malus #veselībascentrs #veselībasveicināšana #uzturakonsultācijas #malussigulda
← iepriekšējā | 70. no 300 | nākamā → |