No Vjetnamas viņš atbrauca uz Latvija un izveidoja savu uzņēmumu, lai latviešiem ļautu izbaudīt daļu no Vjetnamas kultūras, no Vjetnamas ēdieniem. Tāds ir Vjetnamiešu Restorāna PHO+ īpašnieks un vadītājs Kao Viets Ngujens. Viņš ar savu smaidu vienmēr sagaida ik katru restorāna apmeklētāju, vienmēr nesteidzīgi ar visiem aprunājās, pajoko ar saviem darbiniekiem un turpina savas dienas gaitas! Apņēmīgs un mērķtiecīgs!
Jautājot par Vjetnamiešu Jauno Gadu, kam mēs paši ļoti gatavojamies, Kao stāsta:
"..Jaunais Gads jeb Tet vjetnamiešu valodā jau ir vjetnamiešu tradīcija no senajiem laikiem, ko es atceros ar aprikožu kokiem, kas atrodas visās vjetnamiešu mājās. Šim kokam ir īpaša nozīme - jaunajā gadā visa ģimene sanāk kopā, lai rotātu šo koku ar sarkanām aploksnītēm, kas simbolizē laimi. Protams, katrā vjetnamiešu apkārtnē ir savas Jaunā Gada tradīcijas un ēdienu kultūra, bet tomēr "banh chung" vienmēr jābūt uz vjetnamiešu Jaunā Gada galda. Tas ir mūsu tradicionālais ēdiens, kas sastāv no lipīgiem rīsiem, iekšā ir pupiņas un gaļa. Tas viss tiek servēts banānu lapās un tiek vārītas 12 stundas. Leģenda stāsta, ka šis ēdiens ir kopš 200.gs.p.m.ē. vai pat ilgāk un tas simbolizē zemi!.."
VISAS šīs tradicionālās lietas mēs plānojam arī savā Jaunajā Gadā, kas būs 27.janvārī! Ielūgumu saņēmi? Tiekamies, vai ne?
#VjetnamiešuRestorānsPHO+ #JaunaisGads
Jautājot par Vjetnamiešu Jauno Gadu, kam mēs paši ļoti gatavojamies, Kao stāsta:
"..Jaunais Gads jeb Tet vjetnamiešu valodā jau ir vjetnamiešu tradīcija no senajiem laikiem, ko es atceros ar aprikožu kokiem, kas atrodas visās vjetnamiešu mājās. Šim kokam ir īpaša nozīme - jaunajā gadā visa ģimene sanāk kopā, lai rotātu šo koku ar sarkanām aploksnītēm, kas simbolizē laimi. Protams, katrā vjetnamiešu apkārtnē ir savas Jaunā Gada tradīcijas un ēdienu kultūra, bet tomēr "banh chung" vienmēr jābūt uz vjetnamiešu Jaunā Gada galda. Tas ir mūsu tradicionālais ēdiens, kas sastāv no lipīgiem rīsiem, iekšā ir pupiņas un gaļa. Tas viss tiek servēts banānu lapās un tiek vārītas 12 stundas. Leģenda stāsta, ka šis ēdiens ir kopš 200.gs.p.m.ē. vai pat ilgāk un tas simbolizē zemi!.."
VISAS šīs tradicionālās lietas mēs plānojam arī savā Jaunajā Gadā, kas būs 27.janvārī! Ielūgumu saņēmi? Tiekamies, vai ne?
#VjetnamiešuRestorānsPHO+ #JaunaisGads
← iepriekšējā | 17. no 80 | nākamā → |