Viesu nams Krauklīši

Oficiālā lapa
Ieteikt
 22

Augļu kūka

Sastāvdaļas: 150g sviesta, 160 g cukura, 4 olas, 125 ml piena, 300 g miltu, 1 TK cepampulveria, 1 TK vaniļas cukura, šķipsniņa sāls, pūdercukurs, augļi / ogas

Gatavošana: Mīkstu sviestu (ne izkausētu) sajauc ar cukuru, tad pa vienai pievieno olas, turpina putot. Saputotajai masai pieliek miltus, pienu, sāli, vaniļas cukuru un cepampulveri. Cepampannu ietauko, lej mīklu pa visu trauku vienmērīgi. Pa virsu sakārto augļus / ogas pēc vēlēšanās. Cep līdz kūka iekrāsojas zeltaini brūna.

iepriekšējā10. no 147nākamā

Kūkas mazliet gardākai dzīvei. Lai labi izdodas!

Ievietoja: Viesu nams Krauklīši 27. nov 2012 07:04

717 cilvēkiem patīk

Vairāk

Citas šīs lapas galerijas