Nogatavojušies, sulīgi augļi, svaigi un garšīgi dārzeņi. Nupat ir īstais laiks izmēģināt ko jaunu – svaigēšanu.
Svaigēšana balstās uz tādu pārtikas produktu lietošanu uzturā, kas netiek pakļauti termiskai apstrādei vai tos gatavo temperatūrā līdz 45 grādiem C’. Tie var būt svaigi augļi, dārzeņi, rieksti, pupas, ko uzturā var lietot tieši tādā formā, kādā tie aug dabā. Tādējādi izdodas saglabāt visu vērtīgo, kas ir katrā produktā. Pastāv uzskats, ka ēdiens, kas netiek vārīts, ātrāk rada sāta sajūtu.
Svaigēšana balstās uz tādu pārtikas produktu lietošanu uzturā, kas netiek pakļauti termiskai apstrādei vai tos gatavo temperatūrā līdz 45 grādiem C’. Tie var būt svaigi augļi, dārzeņi, rieksti, pupas, ko uzturā var lietot tieši tādā formā, kādā tie aug dabā. Tādējādi izdodas saglabāt visu vērtīgo, kas ir katrā produktā. Pastāv uzskats, ka ēdiens, kas netiek vārīts, ātrāk rada sāta sajūtu.
← iepriekšējā | 15. no 352 | nākamā → |