Recepte svaigai uzkodai - Tabouli 1 porcijai
¾ glāzes kapātu svaigu pētersīļu
1 ēdamkarote kapātu svaigu piparmētru
½ tomāts sagriezts gabaliņos
1 ēdamkarote sasmalcinātu balto sīpolu
1 ½ tējkarote svaigas citron sulas
1 ½ tējkarote extra-virgin olīveļļas
1/8 tējkarotes sāls
Visas sastāvdaļas ielieciet bļodā, kārtīgi samaisiet un uzkoda gatava. Lai labi garšo!
Recepti, protams, var papildināt ar sev vēlamām sastāvdaļām, kā arī vairākām personām pagatavot kā salātus.
¾ glāzes kapātu svaigu pētersīļu
1 ēdamkarote kapātu svaigu piparmētru
½ tomāts sagriezts gabaliņos
1 ēdamkarote sasmalcinātu balto sīpolu
1 ½ tējkarote svaigas citron sulas
1 ½ tējkarote extra-virgin olīveļļas
1/8 tējkarotes sāls
Visas sastāvdaļas ielieciet bļodā, kārtīgi samaisiet un uzkoda gatava. Lai labi garšo!
Recepti, protams, var papildināt ar sev vēlamām sastāvdaļām, kā arī vairākām personām pagatavot kā salātus.
← iepriekšējā | 19. no 352 | nākamā → |