LATVIJAS GARŠA pie Kristīnes Makas Brocēnos
1 video • 1. sep 2017 11:53
Kristīne Maka dzīvo Brocēnos, viņa ir psiholoģe, bet viņas CV pie vaļaspriekiem vienmēr būs ierakstīta ēst gatavošana un dārzkopība. Arī raidījums "100 recepšu Latvijas simtgadei" devās pie Kristīnes, lai ielūkotos viņas virtuves pasaulē. Kristīne saka - ēdiens - tā ir satikšanās ar cilvēkiem - kaut vai neklātienē, bet gatavojot pēc viņu ieteiktajām receptēm. Šai raidījumā redzēsiet, kā...VairākKristīne Maka dzīvo Brocēnos, viņa ir psiholoģe, bet viņas CV pie vaļaspriekiem vienmēr būs ierakstīta ēst gatavošana un dārzkopība. Arī raidījums "100 recepšu Latvijas simtgadei" devās pie Kristīnes, lai ielūkotos viņas virtuves pasaulē. Kristīne saka - ēdiens - tā ir satikšanās ar cilvēkiem - kaut vai neklātienē, bet gatavojot pēc viņu ieteiktajām receptēm. Šai raidījumā redzēsiet, kā top Napoleona kūka, kuras recepti Kristīne aizguvusi no draudzenes mammas Rasmas. Tā kā dārzos jau gatavojas tomāti un ķirgbji, tad taps tomātu sula un ķirbju sautējums. Būs arī pēc tēta receptes marinētas un karamelizētas cūkgaļas ribiņas.