Ņamma

Ieteikt

Sastāvdaļas

Putnu gaļa - vistas stilbiņi: 500 g
Sīpoli: 2 gb.
Burkāni: 2 gb.
Puķu kāposti: 200 g
Pētersīļi (sakne): 2 gb.
Augu eļļa: 4 ēd.k.
Muskatrieksts: šķipsniņa
Sāls
Paprika un sviests: dekorēšanai
Paredzams

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 6 personām Burkānus un pētersīļa sakni nomazgājiet, notīriet un sarīvējiet uz rupjās rīves. Sīpolus smalki sagrieziet. Visus sasmalcinātos dārzeņus apcepiet eļļā (1/5 daļu eļļas atstājiet formas ieziešanai). Kāpostus nomazgājiet, sasmalciniet un vāriet 3-5 min. Apstrādātus vistu stilbiņus lieciet verdošā ūdenī un izvāriet. Atdzesējiet buljonā, izņemiet un apžāvējiet. Samaliet gaļas mašīnā kopā ar apceptajiem dārzeņiem, pievienojiet sāli un muskatriekstu un samaisiet. Šādi pagatavoto masu pildiet ar eļļu sasmērētas gofrētās formiņšs, saspiediet, atdzesējiet un no formiņām pārlieciet uz šķīvja. Dekorējiet ar sviestu un papriku. Pasniedziet.

iepriekšējā2. no 5nākamā

Pastēte no vistu stilbiņiem

Ievietoja: Ņamma 18. apr 2013 15:04

Citas šīs lapas galerijas