Sastāvdaļas
Putnu gaļa - vistas stilbiņi: 500 g
Sīpoli: 2 gb.
Burkāni: 2 gb.
Puķu kāposti: 200 g
Pētersīļi (sakne): 2 gb.
Augu eļļa: 4 ēd.k.
Muskatrieksts: šķipsniņa
Sāls
Paprika un sviests: dekorēšanai
Paredzams
Pagatavošanas laiks 60 minūtes
Paredzēts 6 personām Burkānus un pētersīļa sakni nomazgājiet, notīriet un sarīvējiet uz rupjās rīves. Sīpolus smalki sagrieziet. Visus sasmalcinātos dārzeņus apcepiet eļļā (1/5 daļu eļļas atstājiet formas ieziešanai). Kāpostus nomazgājiet, sasmalciniet un vāriet 3-5 min. Apstrādātus vistu stilbiņus lieciet verdošā ūdenī un izvāriet. Atdzesējiet buljonā, izņemiet un apžāvējiet. Samaliet gaļas mašīnā kopā ar apceptajiem dārzeņiem, pievienojiet sāli un muskatriekstu un samaisiet. Šādi pagatavoto masu pildiet ar eļļu sasmērētas gofrētās formiņšs, saspiediet, atdzesējiet un no formiņām pārlieciet uz šķīvja. Dekorējiet ar sviestu un papriku. Pasniedziet.
Putnu gaļa - vistas stilbiņi: 500 g
Sīpoli: 2 gb.
Burkāni: 2 gb.
Puķu kāposti: 200 g
Pētersīļi (sakne): 2 gb.
Augu eļļa: 4 ēd.k.
Muskatrieksts: šķipsniņa
Sāls
Paprika un sviests: dekorēšanai
Paredzams
Pagatavošanas laiks 60 minūtes
Paredzēts 6 personām Burkānus un pētersīļa sakni nomazgājiet, notīriet un sarīvējiet uz rupjās rīves. Sīpolus smalki sagrieziet. Visus sasmalcinātos dārzeņus apcepiet eļļā (1/5 daļu eļļas atstājiet formas ieziešanai). Kāpostus nomazgājiet, sasmalciniet un vāriet 3-5 min. Apstrādātus vistu stilbiņus lieciet verdošā ūdenī un izvāriet. Atdzesējiet buljonā, izņemiet un apžāvējiet. Samaliet gaļas mašīnā kopā ar apceptajiem dārzeņiem, pievienojiet sāli un muskatriekstu un samaisiet. Šādi pagatavoto masu pildiet ar eļļu sasmērētas gofrētās formiņšs, saspiediet, atdzesējiet un no formiņām pārlieciet uz šķīvja. Dekorējiet ar sviestu un papriku. Pasniedziet.
← iepriekšējā | 2. no 5 | nākamā → |