Think,Do,BE POSITIVE ツ

Ieteikt

Ungāru gulašs

Gatavošana:
1. Sakapā sīpolus, ķiplokus liek bļodā. Sagriež gaļu tādos kumosos ko ērti ielikt mutē. Apsāla gaļu. Samaisa ar ķiplokiem un sīpoliem, uzlej pāris piles citrona sulas, liek virsū vāku un apmēram 60 min atstāj ievilkties.
2. Pēc 60 min. : Pannā ielej saulespuķu eļļu un lielā karstumā cep gulaša gaļu apmēram 10 min. zem vāka.
3. Tad vidējā temperatūrā cep tālāk vēl 15 minūtes zem vāka.
4. Tagad pannā pielej 500 ml ūdens, pievieno ķimenes, buljona želeju, visu izmaisa. Turpina vārīt tādā pašā temperatūrā vēl 40 minūtes bez vāka, kamēr iztvaiko ūdens.
5. Tagad vēl 500 ml ūdens piemaisa 200 g tomātu biezeņa, 1 tējk. saldās paprikas, 1 šķipsniņu aso papriku, majorānu, piparus un mazliet ķimeņu – lej pannā.
6. Visu sautē uz mazas uguns vēl 30 min. zem vāka, ik pa brīdim apmaisa. Pasniedz ar makaroniem.

Sastāvdaļas:
1 kg cūkgaļas (gulašam)
4 sīpoli
10 ķiploki
200 g tomātu biezeņa
2 kubiņi buljona želejas
2 tējk. paprikas pulvera, salda
2 šķipsnas paprikas pulvera, asā
2 šķipsnas piparu
2 šķipsnas piparu
2 šķipsnas majorāna
4 šķipsnas ķimeņu(maltu)
Sāls
Citronu sula
Saulespuķu eļļa

iepriekšējā18. no 205nākamā

Gards Ungāru gulašs

Ievietoja: Think,Do,BE POSITIVE ツ 26. sep 2013 19:01

15 cilvēkiem patīk

Vairāk

Citas šīs lapas galerijas