Kraukšķīgās vafeles
Gatavošana:
Sviestu, cukuru, sāli un olas uzputo krēmīgā masā.
Pamīšus pievieno miltus un ūdeni.
Pievieno garšvielas kādas vēlas – kanēli, vaniļas cukuru.
Mīklu atstāj uz 1 h uzbriest.
Vafeles cep tik brūnas cik vēlas.
Uzreiz sarullē.
Tikai tad lej jaunu mīklu formā.
Uzglabā metāla kārbā ar vāku.
Sastāvdaļas:
65 g sviesta (izkausēta)
250 g cukura
1 šķipsna sāls
2 olas
250 g miltu
450 ml ūdens
Kanēlis vai vaniļas cukurs
Gatavošana:
Sviestu, cukuru, sāli un olas uzputo krēmīgā masā.
Pamīšus pievieno miltus un ūdeni.
Pievieno garšvielas kādas vēlas – kanēli, vaniļas cukuru.
Mīklu atstāj uz 1 h uzbriest.
Vafeles cep tik brūnas cik vēlas.
Uzreiz sarullē.
Tikai tad lej jaunu mīklu formā.
Uzglabā metāla kārbā ar vāku.
Sastāvdaļas:
65 g sviesta (izkausēta)
250 g cukura
1 šķipsna sāls
2 olas
250 g miltu
450 ml ūdens
Kanēlis vai vaniļas cukurs
1. no 187 | nākamā → |