Piciņas
1 attēls • 23. sep 2013 16:38
Piciņas
Gatavošana:
Biezpienu sajauc ar sāli, cukuru un kausētu sviestu.
Pievieno saputotas olas.
Miltus sajauc ar cep. pulveri vai sodu un iesijā masā.
Samīca viendabīgā masā tā, lai nelīp pie rokām
(ja biezpiens iegadījies dikti sulīgs, iespējams, vajag vēl pāris ēd.k. miltu).
Mīklu ietin pārtikas plēvē vai maisiņā un ieliek uz 20 min. ledusskapī.
Pa to laiku sagriež un sarīvē visu garnēj...VairākPiciņas
Gatavošana:
Biezpienu sajauc ar sāli, cukuru un kausētu sviestu.
Pievieno saputotas olas.
Miltus sajauc ar cep. pulveri vai sodu un iesijā masā.
Samīca viendabīgā masā tā, lai nelīp pie rokām
(ja biezpiens iegadījies dikti sulīgs, iespējams, vajag vēl pāris ēd.k. miltu).
Mīklu ietin pārtikas plēvē vai maisiņā un ieliek uz 20 min. ledusskapī.
Pa to laiku sagriež un sarīvē visu garnējumam.
Ieslēdz plīti uz 180 grādiem
Mīklu sadala pikucīšos, saspiež plakanus un izkārto uz plāts.
Noziež ar tējk. tomātu mērces un majonēzes.
Ber virsū sīpolus, desu, gurķīšus, sēnes, pārkaisa ar sieru.
Liek krāsnī, līdz mīkla zeltaina (apm. 15 min.).
Sastāvdaļas:
1 paciņa biezpiena
šķipsniņa sāls
2 ēd.k. cukura
1/2 paciņa kausēta sviesta
2 olas
2 glāzes miltu
šķipsniņa cepamā pulvera vai sodas
-
![](http://i5.ifrype.com/gallery/99418f1ecc0b9f25b4464641a2b3f663/06/643/155/v1/ngm_328643155.jpg)