Vistas fileja
1 attēls • 21. sep 2013 16:45
Vistas fileja
Gatavošana:
Vistas fileju sagriežam mazos gabaliņos.
Pievienojam sāli, piparus pēc garšas.
Apberam ar miltiem un apmērcējam olā.
Liekam uz pannas apcepties.
Pa to laiku sagriežam sīpolus un burkānus.
Apcepam uz atsevišķas pannas. gatavojam mērci.
Tomātu pastu sajaucam ar sojas mērci, pievienojam vistas piedevas, ķiplokus un apceptos sīpolus ar burkāniem.
Visu samaisam un pievi...VairākVistas fileja
Gatavošana:
Vistas fileju sagriežam mazos gabaliņos.
Pievienojam sāli, piparus pēc garšas.
Apberam ar miltiem un apmērcējam olā.
Liekam uz pannas apcepties.
Pa to laiku sagriežam sīpolus un burkānus.
Apcepam uz atsevišķas pannas. gatavojam mērci.
Tomātu pastu sajaucam ar sojas mērci, pievienojam vistas piedevas, ķiplokus un apceptos sīpolus ar burkāniem.
Visu samaisam un pievienojam jau apceptai vistas filejai.
Liekam uz mazākas uguns, lai sautējas. Pieberam klāt zirnīšus, sautējam.
Klāt izvāram kartupelīšus, pievienojam sviestu un dilles.
Sastāvdaļas:
Vistas fileja
Sojas mērce
Saldā tomātu pasta
Sīpoliņi
ķiplociņi
Burkāniņi
zirnīši
milti
olas
sāls
pipari
Vistas piedevas
-