Pikantās plūmes ar sēnēm un vistas gaļu
2-3 porcijām vajadzēs:
8 konservētās plūmes un to sula
5 šampinjoni
1 sīpols
1 vistas fileja
2 tējkarotes sojas mērces
sāls un pipari pēc vajadzības
2 ēdamkarotes majonēzes
2 ēdamkarotes krējuma
Pagatavošana:
Kamēr uz lēnas uguns sautē puslokos sagrieztus sīpolus, gabaliņos sagrieztu vistu un plūmes marinē sojas mērci sajaucot ar plūmju sulu (tā pati, kur agrāk peldēja plūmes)
Sagriež šampinjonus un pievieno sīpoliem apcepot līdz gatavībai
Klāt pievieno vistu, plūmes ar visu marinādi, pievieno klāt majonēzi un krējumu
Samaisa un sautē ap 1 minūti
Pasniegt var ar makaroniem un pannētu vistas fileju
2-3 porcijām vajadzēs:
8 konservētās plūmes un to sula
5 šampinjoni
1 sīpols
1 vistas fileja
2 tējkarotes sojas mērces
sāls un pipari pēc vajadzības
2 ēdamkarotes majonēzes
2 ēdamkarotes krējuma
Pagatavošana:
Kamēr uz lēnas uguns sautē puslokos sagrieztus sīpolus, gabaliņos sagrieztu vistu un plūmes marinē sojas mērci sajaucot ar plūmju sulu (tā pati, kur agrāk peldēja plūmes)
Sagriež šampinjonus un pievieno sīpoliem apcepot līdz gatavībai
Klāt pievieno vistu, plūmes ar visu marinādi, pievieno klāt majonēzi un krējumu
Samaisa un sautē ap 1 minūti
Pasniegt var ar makaroniem un pannētu vistas fileju
← iepriekšējā | 41. no 100 | nākamā → |