Tex Mex

Ieteikt
 26

Tagliatelle ar vistu un spinātiem
Sastāvdaļas:
Tagliatelle (pasta)
Vistas krūtiņa
Jaunie spināti
Sēnes
Oranžā paprika
Ķiploks
35% saldais krējums
Parmezāna siers
Olīveļļa
Sviests
Sarkanie čili pipari
Sāls un pipari pēc garšas
Tā kā mērce gatavojas tikpat ilgi, cik pasta, to vēlams sākt gatavot vienlaicīgi.
Novāra un notecina pastu, pievieno sviestu un atstāj uz dažām minūtēm, kamēr gatavojas vista un dārzeņi.
Sagriež visu mazos gabaliņos. Uz pannas olīveļļā apcep sasmalcinātu ķiploku, pievienojot šķipsnu sāls. Kad ķiploks ir viegli apcepties, pievieno sagriezto vistu un cep līdz parādās dzeltena garoziņa. Pievieno sagrieztas sēnes un papriku un dažas minūtes atstāj cepties. Kad jau ēdiens gandrīz gatavs, pievieno jaunos spinātus un visu atstāj cepties vēl dažas minūtes.
Pirms ņemiet plīts nost vistu, pievienojies saldo krējumu.
Sajauciet mērci ar pastu un sautējiet pāris minūtes, līdz pasta ir labi sasūkusies ar mērci.
Labu apetīti!

iepriekšējā33. no 100nākamā

PELNI AR RECEPTI 2. kārta

Ievietoja: Tex Mex 1. aug 2012 14:58

146 cilvēkiem patīk

Vairāk

Citas šīs lapas galerijas