Persiku – kaisles augļa (marakujas) un citrona – laima saldējums
Nepieciešamās sastāvdaļas:
4 olu dzeltenumi
200 g cukura
400 ml bezpiedevu jogurta
400 ml saldā krējuma
laims, citrons, persiku – marakujas ievārījums
Pagatavošana:
Olu dzeltenumus kopā ar cukuru sakuļ karsta ūdens peldē līdz iespējami biezai konsistencei. Atdzesē, pievieno jogurtu un saputotu saldo krējumu. Tā ir saldējuma bāze. Dala to divās daļās. Vienai pievieno ievārījumu, otrai viena citrona un viena laima sulu, un sarīvētu laima miziņu. Atkārtoti abus maisījumus saputo, liek saldētavā sastingt, ik pa laikam apmaisot, lai salauztu ledus kristālus. Alternatīva – saldējuma gatavojamā mašīna. Garšas ziņā šie saldējumi ir tik interesanti un gardi, ka tos servē bez papildus piedevām.
Nepieciešamās sastāvdaļas:
4 olu dzeltenumi
200 g cukura
400 ml bezpiedevu jogurta
400 ml saldā krējuma
laims, citrons, persiku – marakujas ievārījums
Pagatavošana:
Olu dzeltenumus kopā ar cukuru sakuļ karsta ūdens peldē līdz iespējami biezai konsistencei. Atdzesē, pievieno jogurtu un saputotu saldo krējumu. Tā ir saldējuma bāze. Dala to divās daļās. Vienai pievieno ievārījumu, otrai viena citrona un viena laima sulu, un sarīvētu laima miziņu. Atkārtoti abus maisījumus saputo, liek saldētavā sastingt, ik pa laikam apmaisot, lai salauztu ledus kristālus. Alternatīva – saldējuma gatavojamā mašīna. Garšas ziņā šie saldējumi ir tik interesanti un gardi, ka tos servē bez papildus piedevām.
← iepriekšējā | 30. no 100 | nākamā → |