Pica mājas gaumē
Mīkla:
milti 2 ēdamkarotes
silts piens 100 ml
sāls 1 tējkarote
olas 2 gb.
eļļa 2 ēdamkarotes
Pildījums:
kečups
3 tomāti
1 sarkans sīpols
250 gr majonēzes
300 – 400 gr šampinjonu
300 400 gr siera
picu piedeva pēc vēlmes
Pagatavošana:
Sāli sajaukt ar miltiem pievieno olas, pienu, eļļu un samaisa, bet neputo. Mīcot mīklu pievieno klāt papildus miltus līdz nelīp pie rokām
Ietin mitrā dvielī uz 15 minūtēm
Lai mīkla nesaplīstu, pirms pārnešanas uz “cepešpannas”, kura ieziesta ar olīveļļu, var to izrullēt uz pašas cepešpannas
30-40 minūtes cep uz 180 gr. temp.
Pildījums:
1. kečups
2. plāni sagriezts sīpols
3. sēnes 2 kārtās, jo vepot tās saraujas
4. majonēze
5. pārkaisa garšvielas
6. tomāti
7. siers
Mīkla:
milti 2 ēdamkarotes
silts piens 100 ml
sāls 1 tējkarote
olas 2 gb.
eļļa 2 ēdamkarotes
Pildījums:
kečups
3 tomāti
1 sarkans sīpols
250 gr majonēzes
300 – 400 gr šampinjonu
300 400 gr siera
picu piedeva pēc vēlmes
Pagatavošana:
Sāli sajaukt ar miltiem pievieno olas, pienu, eļļu un samaisa, bet neputo. Mīcot mīklu pievieno klāt papildus miltus līdz nelīp pie rokām
Ietin mitrā dvielī uz 15 minūtēm
Lai mīkla nesaplīstu, pirms pārnešanas uz “cepešpannas”, kura ieziesta ar olīveļļu, var to izrullēt uz pašas cepešpannas
30-40 minūtes cep uz 180 gr. temp.
Pildījums:
1. kečups
2. plāni sagriezts sīpols
3. sēnes 2 kārtās, jo vepot tās saraujas
4. majonēze
5. pārkaisa garšvielas
6. tomāti
7. siers
← iepriekšējā | 7. no 100 | nākamā → |