Deserts „Acteku zelts”
Mango krēmzupa ar šokolādes-čili mērci
1 svaigs vai saldēts mango
Sula no ½ apelsīna (pēc vajadzības)
1 ēdk. vaniļas cukura
Mērcei:
2 ēdk. kakao
1 ēdk. silta ūdens
2 ēdk. agaves sīrupa vai medus
Šķipsniņa čili
Sīkās sēkliņas no ½ vaniļas pāksts
Sajauc mērci: kakao ar ūdeni, pievieno agaves sīrupu (vai medu) un garšvielas. Samaļ blenderī mango un cukuru; lej šķīvī, pārlej ar mērci.
Mango krēmzupa ar šokolādes-čili mērci
1 svaigs vai saldēts mango
Sula no ½ apelsīna (pēc vajadzības)
1 ēdk. vaniļas cukura
Mērcei:
2 ēdk. kakao
1 ēdk. silta ūdens
2 ēdk. agaves sīrupa vai medus
Šķipsniņa čili
Sīkās sēkliņas no ½ vaniļas pāksts
Sajauc mērci: kakao ar ūdeni, pievieno agaves sīrupu (vai medu) un garšvielas. Samaļ blenderī mango un cukuru; lej šķīvī, pārlej ar mērci.
← iepriekšējā | 5. no 100 | nākamā → |