Balso par, Tavuprāt, labāko PELNI AR RECEPTI konkursa recepti!
Meksikāņu klasika-“Polvarones” jeb kāzu cepumi.
Sastāvdaļas:
• 100g sviests
• 150g pekanrieksti (ja nav var aizvietot ar valriekstiem,jo tie esot līdzīgi)
• 1 vaniļas pāksts vai 2 tēj.k pūdercukurs ar vaniļu
• 4 ēd.k pūdercukurs + 100g apbēršanai
• 1 tēj.k kanēlis + 1 tēj.k apbēršanai
• 150g milti
• 1/2 tēj.k cepamais pulveris vai ¼ tēj.k soda
Pagatavošana:
Sviestu,mīkstu,pastāvējušu istabas tempertūrā putojam ar pūdercukuru un vaniļu līdz izveidojas krēmīga massa.Riekstus apgrauzdējam, atdzisušus sablenderējam miltos.Beram klāt sviesta masai un visu saputojam.Pievienojam cepamo pulveri vai sodu,vēl samaisam ar mikseri.Pieberam izsijātus miltus.Kārtīgi izmaisam un ietinam pārtikas plēvē,liekam ledusskapī uz 20 minūtēm.Pēc tam veidojam bumbiņas aptuveni valrieksta lielumā un saplacinam.Kārtojam uz cepamās plāts.Cepam ap 180 grādiem ap 15 minūtēm.Noņemam no plāts,kartojam uz šķīvja un bagātīgi pārkaisam ar kanēļa,pūdercukura maisījumu.
Meksikāņu klasika-“Polvarones” jeb kāzu cepumi.
Sastāvdaļas:
• 100g sviests
• 150g pekanrieksti (ja nav var aizvietot ar valriekstiem,jo tie esot līdzīgi)
• 1 vaniļas pāksts vai 2 tēj.k pūdercukurs ar vaniļu
• 4 ēd.k pūdercukurs + 100g apbēršanai
• 1 tēj.k kanēlis + 1 tēj.k apbēršanai
• 150g milti
• 1/2 tēj.k cepamais pulveris vai ¼ tēj.k soda
Pagatavošana:
Sviestu,mīkstu,pastāvējušu istabas tempertūrā putojam ar pūdercukuru un vaniļu līdz izveidojas krēmīga massa.Riekstus apgrauzdējam, atdzisušus sablenderējam miltos.Beram klāt sviesta masai un visu saputojam.Pievienojam cepamo pulveri vai sodu,vēl samaisam ar mikseri.Pieberam izsijātus miltus.Kārtīgi izmaisam un ietinam pārtikas plēvē,liekam ledusskapī uz 20 minūtēm.Pēc tam veidojam bumbiņas aptuveni valrieksta lielumā un saplacinam.Kārtojam uz cepamās plāts.Cepam ap 180 grādiem ap 15 minūtēm.Noņemam no plāts,kartojam uz šķīvja un bagātīgi pārkaisam ar kanēļa,pūdercukura maisījumu.
← iepriekšējā | 19. no 100 | nākamā → |