SpiceHouse, garšvielas

Ieteikt
 1

Estragons
Estragons ir bagātīgs vitamīnu avots. Kaltētas estragona lapiņas lieto salātos un izmanto kā piedevu kartupeļu, dārzeņu, gaļas un zivju ēdieniem. Estragons lieliski sader ar vārītām un tvaicētām zivīm, biešu salātiem, ziedkāpostiem, skābētiem kāpostiem, buljonā un sēņu zupā. Kaltētas lapiņas pievieno ēdienam 1-2 minūtes pirms gatavošanas beigām.
Estragona tējai ir nomierinoša, diurētiska un asins tīroša iedarbība.
(Latvijas garšaugs no bioloģiskās zemnieku saimniecības Āmuri)

iepriekšējā28. no 29nākamā

20% atlaides 20 produktiem!

Ievietoja: SpiceHouse, garšvielas 24. mar 2012 08:45

1 cilvēkam patīk

Citas šīs lapas galerijas