Karija koka lapas - 10% atlaide.
Karija koka lapas pēc garšas neatgādina kariju, taču savu nosaukumu tās ir ieguvušas, jo tiek pievienotas kariju maisījumiem Centrāl- un Dienvidindijā. Visbiežāk Karija koka lapas lieto kā aromātisku piedevu, ko pievieno ēdienam gatavošanas beigās. Indijā tās lieto gluži tāpat kā Rietumos šefpavāri lieto mums tik labi zināmās lauru lapas - zupās un buljonos. Karija koka lapas lieto arī marinādēs, jo īpaši labi tās papildina marinādes, kas domātas jūras veltēm. Karija koka lapas lieliski saderēs kopā ar SpiceHouse veikalā nopērkamiem gan smaržīgajiem, gan čili pipariem, kā arī ar kardamonu, kanēli, krustnagliņām, koriandra lapām un sēklām, fenheļa sēklām, ingveru, Kaffir laima lapām, sinepju sēklām, papriku un kurkumu.
Karija koka lapas pēc garšas neatgādina kariju, taču savu nosaukumu tās ir ieguvušas, jo tiek pievienotas kariju maisījumiem Centrāl- un Dienvidindijā. Visbiežāk Karija koka lapas lieto kā aromātisku piedevu, ko pievieno ēdienam gatavošanas beigās. Indijā tās lieto gluži tāpat kā Rietumos šefpavāri lieto mums tik labi zināmās lauru lapas - zupās un buljonos. Karija koka lapas lieto arī marinādēs, jo īpaši labi tās papildina marinādes, kas domātas jūras veltēm. Karija koka lapas lieliski saderēs kopā ar SpiceHouse veikalā nopērkamiem gan smaržīgajiem, gan čili pipariem, kā arī ar kardamonu, kanēli, krustnagliņām, koriandra lapām un sēklām, fenheļa sēklām, ingveru, Kaffir laima lapām, sinepju sēklām, papriku un kurkumu.
← iepriekšējā | 15. no 29 | nākamā → |