Tās nav Franču karbonādes un pat ne karbonādes.Vienkārši cūkas gaļas šķēles - liesums,neliela speķa kārtiņa un arī ādiņa.Bija man tāds mazs gabaliņš un izdomāju no tā atbrīvoties tieši šādā veidā.
6 cūkas gaļas šķēles,1 sīpols,1 liels tomāts,150 gr siera,3d.k. majonēzes.
Cūkas gaļu nedaudz apcep uz pannas,no abām pusēm kaisa ar sāli un pipariem.
Tad cepamo plāti izklāj ar ar folliju vai (man šoreiz cepampapirs.)Gaļas šķēles kārto uz plāts,pārliek ar sīpolu ripiņām,tomātu šķēlēm un ar sieru,kurš sarīvēts uz rupjās skaidiņu rīves un sajaukts ar majonēzi.Liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī un cep 200*C 20 min.
6 cūkas gaļas šķēles,1 sīpols,1 liels tomāts,150 gr siera,3d.k. majonēzes.
Cūkas gaļu nedaudz apcep uz pannas,no abām pusēm kaisa ar sāli un pipariem.
Tad cepamo plāti izklāj ar ar folliju vai (man šoreiz cepampapirs.)Gaļas šķēles kārto uz plāts,pārliek ar sīpolu ripiņām,tomātu šķēlēm un ar sieru,kurš sarīvēts uz rupjās skaidiņu rīves un sajaukts ar majonēzi.Liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī un cep 200*C 20 min.
← iepriekšējā | 8. no 118 | nākamā → |