Nepieciešamie produkti:
300gr Karaliskās garneles,2 ķiploku daiviņas,1 gb avokado,30 gr.konservētas zaļās olīves,50 gr.konservētas melnās olīves,50 gr.,Romiešu salātu lapas,50 gr purava(kāti),0,5 citrona sulas,3ēd.k.majonēzes,3 ēd.k. skābā krējuma,2 ēd.k. olīveļļas,šķ.sāls,baltie maltie pipari,zaļumi.
Sasmalcinātus ķiplokus apcep olīveļļā ,pievieno garneles un cep vēl 2-3 minūtes.Puravu un olīves sagriež ripiņās,avokado mazos kubiņos.Salātu lapas vienkārši saplucina.Puravu ,olīvu un salātu sajaukumam pievieno apceptos ķiplokus un garneles,mazliet apkaisa ar sāli,apslaka ar citronu sulu un samaisa.
300gr Karaliskās garneles,2 ķiploku daiviņas,1 gb avokado,30 gr.konservētas zaļās olīves,50 gr.konservētas melnās olīves,50 gr.,Romiešu salātu lapas,50 gr purava(kāti),0,5 citrona sulas,3ēd.k.majonēzes,3 ēd.k. skābā krējuma,2 ēd.k. olīveļļas,šķ.sāls,baltie maltie pipari,zaļumi.
Sasmalcinātus ķiplokus apcep olīveļļā ,pievieno garneles un cep vēl 2-3 minūtes.Puravu un olīves sagriež ripiņās,avokado mazos kubiņos.Salātu lapas vienkārši saplucina.Puravu ,olīvu un salātu sajaukumam pievieno apceptos ķiplokus un garneles,mazliet apkaisa ar sāli,apslaka ar citronu sulu un samaisa.
← iepriekšējā | 6. no 118 | nākamā → |